Шкiльна любов

Весна в твоїх очах,
Мов ніченька та темна,
Тебе я зустрічав,
Але завжди даремно...

Як істина живе,
Моє палке кохання,
І сум геть прожене,
Моя любов остання...

Знов шаленіє світ,
В твоїй красі земної,
Ми босі по росі,
Знов біжимо  з тобою...

Гучний, чарівний сміх,
Лунає по долині,
Барвінки тут росли,
З пекучою полинню...

Але тепер чужі,
Шкільна ж любов розтала,
Пройшла шляхом в душі,
І пусто в світі  стало...


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.