Без друзiв не грати

***
Сьогодні побіг я гуляти,
і друзів своїх зустрічати,
почав я на санках ганяти,
та любих своїх доганяти.

Обідати мав починати,
та друзів терпких покидати,
і дружби своєї не мати,
я хочу на вулиці грати.

А хочеш сьогодні подати,
на вулиці сніжки кидати,
потрібно своїх викликати,
бо як же, самому пограти.

А хочеш у піжмурки грати,
і варто додому вкликати,
не можна самому зіграти,
так скучно самому у хаті.

Вечеряти треба у ладі,
із друзями у чиїсь хаті,
а потім у шахи зіграти,
і полягати всім спати.


Рецензии