4

/ДОЛЯ УКРАЇНИ/
Тимошенко - наша доля!
З цим ім'ям ідем вперед.
Вона українська  воля,
Ніби пісня і сонет.
З нею здійсняться надії,
Казка стане майбуттям;
І прийде найкраща мрія,
Яку назвемо' життям.
Справжня наша перемога,
З нею підемо в світи.
Нас веде одна дорога,
Юлія, з нами, завжди!
Ця тендітна, мила жінка,
Нам дарує - цілий світ.
Вона - справжня українка!!
Це є - зоряний політ!
З нею здійсняться надії;
Вона, - наше майбуття!
Кожного веде до мрії,
До свободи і життя!.


Рецензии