O alta istorie

O senzatie rece lasata din plin
De scrisorile tale neclare.
Parca intru in vis si apari din senin
Si mi-a duci tu sperante amare.

E tarziu, ma atingi cu sarutul de rand
Vrei sa pleci, cu atat mai bine!
Ai plecat…si raman condamnat la cuvant
Si invat sa traiesc fara tine!

Refren:
Iubito, nu sunt manechin,
Ma poti mangaia, e voie!
Si poate ca-ti sunt strain
Si tu esti din alta istorie,
In care sa ne iubim
O noapte – nimic nu este!
In clipe noi ne ragasim,
Rataciti intr-o trista poveste.

Tot mai pleci pas cu pas si oricum mai accept
Cu-n sarut sa inchei confidenta.
Ai plecat, dar fiinta din stanga in piept
Cu regrete iti striga absenta!

2007

http://www.youtube.com/watch?v=LUDPh2Ev5WY      Eurovision 2008 Moldova


Рецензии
Почему я еще не знаю эту песню, Славич? Непростительно!

Анатолий Урсу   04.04.2018 01:54     Заявить о нарушении
)) давнишняя песня!

Славич Мороз   04.04.2018 16:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.