***

bilaman bu azob qiynar to'xtamay , ne ishlarni qildik jonim o'ylamay , aytay senga dardimni yig'lay . Unut meni unutgin jonim. Muxabbat qalbda ochgandi kurtak . Birga bo'lmoq endi bizlarga ertak . Azobdaman menga faqat sen kerak . Lek unutgin jonginam meni. Armonga aylandi go'zal orzular . Qalbim to'xtamay tinmayin yig'lar . Muxabbatni asrolmadik bizlar . Unut meni unutgin jonim...


Рецензии