ми лиш... там

Я  залишусь…  акордом  на  «дольче».
Ти  дозволиш?  Ноти,  як  дні  перелистані,
не  будемо  ранити  тишу,  помовчмо…
Треба…  поки  Бог  переміряє  відстані
поміж  двох  невідомих  місць,  де  ми
в  окремо  взятих  точках  віддалених  міст,
на  пам’яті  мапі,  як  освяченім  вівтарі,
ще  палає  відбиток  душі,  чи  комети  хвіст.

я  лиш  тільки  вікно  з  вогнем,
зовні  ти  - як зізнання  усіх листопадів,
і  безвихідь  усіх  аксіом  і  одної  з  дилем
спростованих  вітром, замусоНлених  «Садо».
Я  залишусь…  третьою  нотою  терції,
зупевно  в  монорі,  з  бекаром  на  «сі»,
що  пульсує  десь  там,  аортально,  герцами,
та  наразі мовчу… бо  нЕ  на  на  часі.

Ми  лиш  спека  в  прочинених  дверях,
за  якими  ти  додумував  значення  снігопадів
в  часових  полюсах  і  паралелях  етеру,
загубившись  посеред  зіркОвих  парадів.


Рецензии
Я - занадто реалістка...Тому образність для мене важкувата...Але класно написано! Вдячна - Марго

Що таке - в монорі ?

Маргарита Метелецкая   22.01.2012 14:05     Заявить о нарушении
Люба Марго, дякую щиро. Та щось так замінорилось, засніжило...
З теплом,

Фиолетта   31.01.2012 01:47   Заявить о нарушении