укр

несподівано сухо і хочеться кави,
щоб чекали, кохали, читали устави,
щоб казали, що ти наполегливо правий
в тому як ти говориш, як ходиш по справах.

несподівано вже три години не вечір.
светр,ковдра,волосся цілує у плечі.
і немає нічого,що краще, до речі
за усі твої мною зебережені речі.


Рецензии