ЛИШ Т НЬ

   Коли залишусь я одна на самоті
   Відчую силу,не бажання,
   Згадаю зустрічі такі прості,
   Згадаю все,згадаю до зітхання.
   І знову роздуми,і знову ця тривога
   Бажання,сила,відчуття
   Де відкривається нова дорога,
   Де починається нове жеття.
   Та лиш забути не можливо
   Ті руки,губи та слова,
   Чи розділили нас не справедливо?
   Чи просто це любов така?
   Розмов багато,вічність та страждання
   Це роздуми,фальшиві почуття
   І кожний день,година як остання,
   Розпочинає і закінчує моє життя.
   Ще скільки часу треба забувати?
   Ще скільки днів піде у забуття
   Чи просто так на час цей не зважати
   І всобі погасити почуття.
   Ще скільки часу треба не зважати,
   Щоб почуття затихли у душі
   Ще скільки слів про тебе треба написати?
   Щоб було байдуже мені.
   Та що слова і що тут час,
   І скільки може бути розумінь,
   Коли в житті не поєднати нас
   Від нас залишилась лиш  тінь.               


Рецензии