Пара голубкiв на укр. яз

ПАРА  ГОЛУБКІВ (для донечки Ірини)

1
БулА в нас єдина дОчка,
Та маємо вже синочка,
І ніби два голубочка,
Воркують вони удвох.
Щасливими будьте, діти,
Вас хочем благословити,
Бо ви - найдорожчі в світі
І хай береже вас Бог.

п/в:
Пара, пара, пара голубків білЕньких,
Ніжних, гарних, нерозлучних, молодЕньких...
Хай кохання вальсом білим закружляє
І вузлом хай нерозривним вас з'єднає.

2
Як гОлуби, будьте вірні,
Тепер ваші долі - спільні,
Нехай вони будуть вільні
Від суму, біди та зрад.
Всміхайтеся і радійте,
ОбрАзи прощати вмійте,
ДобрОм ваше поле сійте,
Щоб квітнув любові сад.

3
"ГіркОго" скуштуйте "зілля"
Лиш раз, у своЄ весІлля,
Любіться до божевілля,
Хай сОлодко бУде вам все...
Подружню вам стежку - глАдку,
Щоб бУло усе в порядку.
Лелека, про вас на згадку,
Онуків хай принесЕ.


(авторська пісня)  20/05/2011/


Рецензии
Гарна пісня! Дуже сподобалась(так і має бути). Творчих Вам успіхів!!!

Елена Игнатова 2   10.02.2012 20:21     Заявить о нарушении
Дякую, Оленко, на добрім слові і Вам також всього найкращого.

Любонька   11.02.2012 19:50   Заявить о нарушении