Хай ранок зачека...

Вуста до вуст
На відстані
Півподиху,
І руки,
Що сплелися
Вочевидь.
Замріюся –
Ні шороху,
Ні поруху,
Коханий мій
Дитинно,
Тихо спить.

Серцевий ритм
В душі моїй
Відгомоном,
Мов струмом,
Моє тіло
Пробира.
Коханий спить -
Ні шороху,
Ні поруху…
Коханий спить,
Хай ранок зачека.
                22.01.2012.


Рецензии