лину

завжди у душі моїй граються

листопади диких і сильних слів
погляд шепоче цілує та бавиться

як під водою Кусто Жак Ів

коханий, вітер часу од тебе жене

так солодко, болісно й гАряче-млосно
проростає зеленим кохання земне

розлука- розтин попередчасно

пакую невтомні прощань валізи

небо не синє дощем сипле росине
думки стираю. сльози чортові лізуть

заскловий туман в серце знадвору лине

мерехтять райдуги між мрій у очах

найкраще мереживо- пісня та спогад
в волоссі кучер- звивистий шлях

дотик вуст -любові найкращий довід


Рецензии
Чудовий вiршик!

Данила Звездунов   23.01.2012 23:12     Заявить о нарушении