Твоя любов

Твоя любов безмежна і безкрая,
Моя-німа.
Прийде весна і скаже, що кохає,
А скрізь зима…

Твоя любов солодка і нестерпна,
Моя, як яд,
Бо щось болить в душі і серце терпне.
Де шлях назад?

Прийде любов нова та небажана
Без сліз і слів.
І знову заятриться в серці рана
Десь поміж снів.

Прийде любов, втуляючи прекрасне
В життя чужих.
Десь тихо-тихо теплий спомин гасне,
А біль?-Вже втих..


Рецензии