Ти в серц неосяжний Бог

Ти в серці неосяжний Бог,
Поразка серед перемог,
Ти маків цвіт в моїм саду,
Підтримка, якщо я впаду!
Ти ангел, ти моє табу,
Злиденний, але я знайду,
Ти кава, східний аромат,
Намисто з перлів в сто карат,
Ти принц і, разом з тим, жебрак,
Солодкий і гіркий на смак!
Пекучій лід і теплий сніг,
Швидка хода, повільний біг.
Ти захід сонця, ти світанок,
Ти темна ніч, ти ясний ранок,
Безглузда гра, тяжке життя,
Ти подарунок і, пробач, сміття!
Ти вчинок і всього лиш спроба,
Ти зцілення, ти моя хвороба!
Безмежність і одна лиш мить,
Ти радість, рана, що болить.
Ти весь роман, ти персонаж,
Ти справжній, ти бридкий муляж!
Ти кат, ти пан і ти ж – кріпак,
Ти німець, турок, ти ж - козак!
Ти перш за все, ти межа мрій,
Ти святий дух в душі моїй!
Ти мій секрет, моє зізнання,
Ти нелюб, ти моє кохання!


Рецензии
мне очень понравилося это стихотворение, хотел бы я оказатся на месте героя!!!

Алекс Романов 2   25.01.2012 23:08     Заявить о нарушении