Не щезай

Не щезай
Ти з мого життя
В буденності справ,
У сірості днів.

Не щезай!
З тисячі свіч
Твоєї вогонь
Для  мене горів.

Не щезай!
У сотнях облич,
У сотнях сердець
Шукала твоє.

Не щезай!
Хай линуть роки,
У вічність пливуть –
Ти щастя моє.
       21.01.2012.


Рецензии