Микроцикл Нежность Мои стихи на украинском языке

НІЖНІСТЬ

Я знаю, на світі є ніжність
Вона є любові сестра
Вона, мов та вранішня свіжість
Вона, як супутник добра

ТВОЇ ОЧІ

Тихесенько смуток мене огортає
Коли тебе поруч зі мною немає
І серце сумує, і рветься, і плаче
І хочу я знову до тебе - побачить -

Ці очі - великі, чудові, чарівні
І голоса чути мелодії дивні
Знов серденько моє щемить,завмирає
Бо поруч зі мною очей цих немає

КВІТКА ЛЮБОВІ

Любов – це не файлик у теці
Не повний з мільйонами кейс
Її не знайти в картотеці,
Любов – це гірський едельвейс!

СЕРЦЕ НЕ СПИТЬ

Любов – моя радість щодня і щомиті
Птахом небесним злітає в блакить
Серце моє у співочім зениті –
Серце кохає! – Серце не спить!

КОХАННЯ ЯК ТРУНОК

Кохання! Ти схоже на трунок!
Що сповнює чашу життя
Кохана! Твій ніжний цілунок
В нірвану спрямує мої почуття!


Рецензии