Дощова лiчилочка

Дощик воду розливав
 І листочки рахував:
 Раз краплинка, два краплинка ,-
Чисті вишня і ялинка...
Третя крапелька летить  -
Яблунька уже блищить...
П’ята й шоста - на малині,
Сьома, восьма - на ожині.
Ця дев’ята - на полин,
А десята - на жасмин…


Рецензии