Artat enitali...

dabery singu s'aymii, ach y'riv it mla'i fatu merca
thasta madlu y'riv k'him usa loi it madlu raadu kra
ldagbe zoum kal'e ar mla'i, ar it m'essa k'foss adi
elammi por xartu lo dena saj, intur dar'u absta sny

arie'to thamaj singu spade lunga, lakdi it madlu lo
averti s'af lode nuuspone, loi k'him raado kaveruno
shenk'h avi dak tesu ar, zoum natti, kra s'aymii ar
it mla'i dialu sorno, it lungi por, it aresda lamar

verto adi raku veeska, verto afy por diveria talatu
dabery un remosa, sny braj fatu, kal'ebri mira fatu
acramos tialo at non acramos fatu, avi tesu impasbe
izoum vari doktrai prasu, lumena mes tari su ldagbe

milimi tar gosu, xarta maj arkadi, edo ruk de prasa
milimi tar kapri, mank dar'u vaal raduff, koi lassa
hada amti geles, travo s'af ditu, am merca nostromo
illisi talat non q'asgu, mitery noag lo waxtat toma


Рецензии