Кохання

Ніжне, воно таке ніжне
До серця так тихо торкалось.
Це почуття у книгах вічне
З давніх-давен про нього ще писалось.
Воно так обіймає дуже
Що не вистачає іноді повітря.
Воно найсильніше в світі, друже
Гостріше заточеного вістря.
І якщо через кохання вони поруч
Нехай плачуть, плачуть від щастя.
Й ніколи не буде дороги ліворуч
Для них обох одна дорога у буття.


Рецензии