3

/СПРАВЖНЄ І ГОЛОВНЕ/
День за днем життя минає,
Все зникає назавжди.
Долі іншої немає,
Плине час наш в нікуди.
Поступово розумієм,
Що немає вороття;
Але наше серце мліє,
Коли бачить мить життя.
Кожен день повинен бути -
Першим і останнім днем.
Хочем горе все забути,
Впевнено в життя ідем.
Будем вірити у долю,
Що вона до нас прийде'.
Ми здобудем власну волю,
Щастя кожного знайде'.
Наша доля - Україна;
Справжня воля - боротьба.
Людям треба Батьківщина,
Зникне скоро вся журба.
Лиш за це боротись будем,
Впевнено іти вперед.
Волю кожному здобудем,
Чуєм пісню і сонет.
Славим рідну Україну,
Вона нам дарує світ.
Захищаєм Батьківщину, -
Це наш зоряний політ!


Рецензии