Ти пам ятай

==    ==

 Ти пам’ятай солодкі миті,
 Солодко теплі крихти самоти.
 Коли купались в оксамиті,
 На хвилях дрімоти.

 А може просто сон
 І не було нічого з того,
 А може я лиш клон -
 Проекція світогляду твого,

 Не вдалого проекту.
 журнали спогадів Непотріб,
 як розповідь про секту,
 як просто непотрібний дріб…

 ні про що слова – порожні, 
 хотів про тебе, а вийшло так
 що ні, ну вибач хоч не тотожні
 та все таки ми спільний знак…


Рецензии