Як досягти науки

               


                Віктор вчився,Ігор спав.

                Ігор лікарем не став,

                Він не вчився,тільки грався

                І науки не дізнався.

                А ось Віктор  - лікар гарний.

                Витрачав свій час не марно,

                Не сидів він склавши руки

                Й вивчив всі складні науки.


Рецензии
Очень правильные мысли.
Учись, Лиза,и всё в жизни получится.

Вера Север   21.01.2012 20:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.