Кременчук

Даль полтавських доріг...
 Я навіки проніс і зберіг,
 Де на гілці співа чорний крук,
 Я вертаюсь назад в Кременчук..

 Кременчук - це гарне місто,
 Люди з честю та добром,
 А якщо до нього плисти - 
 Треба рухатись Дніпром.

 У парках усе зелене,
 Різнобарвяні сади
 Все цвіте:воно для мене
 Краще чистої води!!

 Розбудовується місто,
 Виростає на очах,
 Треба нам зробити чисто
 На пляжах та у парках!

 Кремінь - наша рідна домівка,
 Більшість з нас народились саме тут,
 На площі вимощена бруківка,
 З парку видніється інститут.

 Наостанок хочу сказати про велич Дніпра.
 Це серце нашого міста.
 Бережімо й його! Нехай радіє дітвора.
 Буде все гарне...чисте!!!!


Рецензии