Сине коттем

припев
Язны коттем сине коттем
Нигэ коттем шулай
Безнен сою тотен булып
Чыгып очты бугай

Карлар эри язлар килгэч
Уятып шаярта
Син булмагач кунел ялгыз
Тунган килеш ята

Кунелемдэ язгы тамчы
Куз яшьлэре ага
Калды сою бер жавапсыз
Урын тапмыйм жанга

Эллэ язлар колэ миннэн
Юлларындан йортэ
Чыбыркысы белэн кыйнап
Язмышым йогертэ.


Рецензии