Зи Лезгистан

Зи Лезгистан, хайи макан!
Гуьрчег, гуьзел к1ани Ватан!
Агъзур сефер тикрарайт1ан,
Галат тежер гафар зи чан!               

Ахъагъайла газет, журнал,
Интернетдин сайтрин к1ват1ал,
Ви тарифдин и ц1арари
Ифирзава дамард иви.

Ту'рбур Ватан вахтуналди,
Хушуналди, гужуналди
Къакъатайбур ерийривай
Тух жезвач ви манийрикай!

Лезги чилин накьвадин ц1ир,
Цуьк авурла чк1из атир,
Экъеч1айт1ан къариблухда,
Рейгьан жезва ви къурухда.

Муьт1уьгъ я чун, диде Ватан,
Ви къуватдиз,  ийиз  гьейран,
Галч1урзавай мукьва-яргъа,
Ватанперес багъри арха.




 


Рецензии