Затемнення в д давнини до сучасност

 ЗАТЕМНЕННЯ   З  ДАВНИНИ  ДО  СУЧАСНОСТІ

Повелося  здавна в світі,
Що світила,  тінню вкриті,
На  людей  чомусь  впливають,
Людей страхами  лякають.
Але предки наші  дружньо
Зустрічали лихо  мужньо
І  збирали свої  сили
Помогти   Вітчизні милій.

В час  сучасний, в час освіти
Всі дорослі,  навіть  діти
Корінь  дива  розуміють,
В день затемнення  радіють,
Бо в такий  час краще  можна
Явище вивчати кожне.


Рецензии