Евро-2012

За покликом сердець, на потребу Євро-2012, ми запалили спортивне багаття.
Наші душі прагнуть Перемоги, нехай відкриються спортивні дороги.
Рве вітер стяг жовто-блакитний, не зупиняє напругу спортивну, гідну.
Наша Країна всіх здивує гостинністю, щедрістю й добротою.
Блакитне небо, ясне сонце, відкриє в Європу віконце.
Яскраве, спортивне, зелене поле, зустрічає вболівальників напоготові.
Хай, солодкою стрілою, летять перемоги.
Відчувається в повітрі напруга змагань.
Нова спортивна Епоха відкрила тріумфальну дорогу.
Співуча українська мова летить від усюди,
в ній приховані Народні Скрижалі,
втамовує спрагу в змаганні.
Хай, Кобзарі, піснями прославляють рідну Державу,
за неї вболіває увесь народ,
кує волю до премог.
Сам Бог нам допомагає й силою своєю благословляє.
Дає нам Дух, що рве до бою,
випробує спортивну Волю.
Боротися будьмо та вигравати,
ніщо нас не буде зупиняти.
З надією на нагороди,
згадуючи спортивні зльоти.
Україна радіє, сяйвом сія,
друзів з усюди щиро віта.
Ми, спортивна надія народу,
наше гасло – перемога, щастя, й свобода.
Сонячні промені обіймуть арени,
вболівальники увімкнуть сирени.
Слава Україні, рідній Державі,
навіть зорі вказують на запеклі змагання,
безліч рук кортять до аплодування.
Цю пісню треба нести, як стяг жовто-блакитний,
він вдохновить на грандіозні спортивні битви.


Рецензии
Дякую! Євро-2012 додало оптимізму. Надзвичайно оптимістично.

Александр Александрович Беляков   06.08.2012 20:29     Заявить о нарушении
Спасибі.
З повагою,
Світлана.

Белякова Светлана Николаевна   06.08.2012 20:35   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.