И мы тут во у варымни вжэ

Стихотворений вам пятьсот!
Бо шо тут мни ву всих найистысь.
Зайшов но вот до Людк Шаровк.

Бо Ж тут в СтиХарРык рык а ныгдэ.
Ныколы, ну, ны натоЛюсь
Ны ексь НатоЛием з офицыр,
Ны й Харо с лямпо дэсь О тут.

Бо дэ ОгдэМыр той у Квиткы,
Шо нас гухЧыф Ш СМИшниШим буть.
Оно Ж Шимко в АлПень гучымШыс:
Эй! АлыхСандр! Тут Тигрыщ с Кнур Ж!

А ны Тамары нас ны грызлы Зь.
И ны воны нас кынь до куч
Свойих харчэй, шо в емы гындэ,
Ажно в КульКУ ниверсиТут.

Но АСИ Васю сце любылы.
Ек на КамАЗы щэ Лопух
Но улиБаФся фсяКый Рыбцы Ш.
А та ёму, Х, прам суп!

Да навига ТоБи я, згынь жэ!
Я Ж но Ж дикСпекЧирш ф СМУ.
Эх, да башкирка й нас любыла Б.
Канечно. Сэрцэ в гуськ...

И вот, ну, шо. Хо, неньк гаж с трыста
Повзлы до Мняв на пузьк.
Воны дэсь шося намочылы -
А ты ИХ, ню, Сь, Христунь.

Кипит вада тфая ваКалАм!
Да, кав од лярв глытНуф.
Но щэ ны всё! ПИКчот Ш вот грубк. А я но шэ но к губк...
Шо, ну?
Чаёк с корНюх.

Да й зарэ, мо, й загсНу. Ек пукСтыть той, що в ню.


Рецензии