Да раницы Ш с Драница колема дровц

И вот в часе ночы,
Чы й, мо, с половыно,
Мы вам тут вбормочым,
НавЕРнох, чорть видь шо вж.

А вы Ш догадалысь.
Шо мы ТаньцюВатым
Да й с Таньцё, ось бачтэ.
Ха, бо Ж прам жонатый. Монь Тэро! Двань деньте?
Диван наш гузэньКый?
Нычэго-нычэГов!
Ляк ГовНов хоПэньКох.

Наш Шанс покоХатысь,
Пока Кишка в хатЦы-ть…
С Чурыламы прамо
Аво наВыть 2-цыть. СпокХойно! МахойНик вам плоВВ ИСКгохТогВыв.
Да с, О, с мясОМ Овна Ш,
Шо Мняф увКогКошыв Ж.

Мы Ш садым тут гондэ
Ув РылаВич, шо вы,
Шэ й, можэ, карТопЛив?
Ну, й йижтэ жук тофСтых. А мы тухт да сала Ж
Да вклавШымс чого щэ.
От так…Зелень в мохе.
А гэ Ж, мусыть, морКва?

Дойижтэ Ж там с ШУМком
В Яновы, дэ й Юрко
Наризав вам палЛок
ИСь ёлЛок якшавскых.

А мы вжэ попЛакЧым
Офт фахШых внийМАЙняф.
ЗагаДогк ув ВасьКы Ш –
Бы й в кышцы в вас маКу Сь. ИСьзюмКу Б вамп дав Б я вж…
Да стыДно за матра.
Шэ ходэ бо тамкы
До попк сповыДахТыхсь.

А в нас гондэ храма ныгдэ Зь взе ны й в Байим.
ЗахХодьТэ Сь, Козачкы.
Да й райзОм с ТамарКо Б.
Ну, шо в МогилёвЦар
Царица Ж всих кохШахк.

Да зада Ж в нас майка.
А ны й ныц ны й сракы й.
В Стрыльца Ж з БлизНеца бы-к
Ты знайДыш дэ й мясКак.

ТварДовСкогох Ш, бачыш,
Мы вси вжэ й чытТалЛих.
А хто Вася ТёрКинг?
Ля вам гэ нычого? Так мала не будзя ля псарний всих КуньСькых.
СА Й кихХамы хвайны с ЛамкО й.
ВасьМиць тую Зь книзьКу Сь в АньТоньк лаборовськ.
ПанХвёрав ув жаб тахКахФой!

Так шо там в тый кныжцы вш!?
Да вши Ж оно тикы.
Ий лабаць противНов.
Ах, жмоГусь проТинГа!

Про Тигра Ш, та дыво, вона вся прыбЛизьНох.
А ныц ны про й ФедРу с писТоль.
В АпаДыкЩах Серый Ж жыхВёхць.
А ны вж гаж павСтах  в мафийк домк.

ПаэТаМУ Сь мы й туфт павВольн
Пра КоньСкых бычКов.
А то вапн с канВэрТав дамо Зь!
Коль Вы, Брысь, в 02 зном пра волк. Охо-хо! Как жарка любоф басяков З.
Рванэмо всю нэмоч за коск!

ПазДравце-К КАПкан той са жовч цип с ГитЛеркам доск…
Пака пра рулеты са торт
Мы скажам онО гындывО:
РулюЕм улад да бажков!
В шызовни тут Е в насьць лавОк.

Да вот: но й Секач жраТВ дайОхт.
Ув нас телявивЗяр всю  ночк.
Да раницы з Драниц от.
А вы чаго хоч
С стухКахЧов.

Мы Ш в саду й гародзь с ДударОМ.

Дастали всю КонСкую сотнь. 


Рецензии