Кумир

Да, ду, да, ду, да ду, ду,
ду да, ду да, ду да, ди.
Дуда ду да, дуда ду, дур,
Ди ду, ди ду, ду кумир.

Зазу, зазу, зазу, зу,
зуза, зуза, зуза, за.
За зу, за зу, сразу в зуб!
Зу за, зу за, зу, я - за!

               2012


Рецензии