Морквиця

               
               

У рядочку і морквинки
Всі зав’язані в хустинки
Рудий  колір  вони мають
Наче сонечко сіяють


В них найбільше каротину
Їжте діти вітаміни
Та зростайте по скоріше
І батьків своїх потіште


Рецензии