На небi жити...

Настане ніч, знов вийдуть зорі -
На небі жити, то ж не в морі.
Там не зустрінеш ні душі.
Супутники і зірковІ вогні.

На небі жити, то ж не на землі!
Там ні людей, ні лЮдської нудьги,
Нема ненависті, любові і страждання.
Лиш на землі - одні розчарування.

На небі жити, то ж не як в вогні.
Вогонь ж бо випалить думки дурні.
На небі жити - то як благодать -
Не треба сил, енергії витрат.

з 17 на 18.01.2012


Рецензии