Небо як черешенька

А  небо -- як черешенька рясна,
Навколо  розсипає стиглі зорі.
Ми ж стоїмо в досвітньому  дозорі,
Рахуєм зорі -- я й моя весна...



Горять зірки,немов людські серця,
І падають в мою відкриту душу:
Згоряють не від швидкості й тертя,
А через те,що ми до них байдужі!



І ось...
            і ось мені здається вже,
Зорею тою був я досьогодні,
Яка пекучим вогняним ножем
На землю впала,наче у безодню...



Напівжива,в глухій  траві лежить,
По краплі крапелька стікає кров'ю...
--- Я тут!
             Я зранена..
                Я хочу жить..!
Мене врятуйте вашою любов'ю !!! --



Благає зірка в Неба і в людей,
Бо для зірок любов -- найкращі ліки..
Та Бог мовчить.Людей нема ніде...
Згасаємо --
                зоря і я ! --
                навіки...


Рецензии
Як гарно!
Дякую.
А.

Анна Музыка   29.02.2012 04:54     Заявить о нарушении
Дякую,Аню!З 8 Березня!Світлого щастя й кохання!

Оксий Ожына   08.03.2012 04:11   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.