Пiсня розлуки

Очі твої сині,
Голос солов"їний,
Згадую тепер я кожну мить!
Щоб притишить муку
Довгу всю розлуку
Серце моє з твоїм гомонить.



Бо моє кохання,--
Чисте заклинання,
Променем засліпить,обпече:
Схочеш --- а не збудеш,
ПОвік не забудеш,
Навіть на край світу не втечеш..!




Зупинись,кохана,
Щастя те --- омана,
Кинулась за ним,а то -- міраж...
Ти вернись,кохана,
Сонцемосяянна,
Стану  я для тебе вірний паж.



Бо моє кохання --
Чисте заклинання,
Променем засліпить,обпече:
Схочеш,а не збудеш,
ПОвік не забудеш,
Навіть на край свівту не втечеш..



Ти мене полюбиш,
Ніжно приголубиш,
Буде наша зустріч  зоряно-ясна.
Хай весь світ уздріє,
Як кохати вміє,
Та,в чиїй душі живе весна !



А моє кохання --
Чисте заклинання,
Променем засліпить,обпече:
Схочеш,а не збудеш,
ПОвік не забудеш,
Навіть на край свівту не втечеш..!


Рецензии
Сподабалася мені Ваша пісня

З теплом та повагою,

Богдана Синюк   21.01.2012 13:44     Заявить о нарушении