Мильнi бульбашки

Мильні бульбашки захоплюють планету,
Адже ми з тобою їх курили вчора.
Стара люлька дідова, потерта
Чхала й кашляла, від часу хвора.

Чорно – білим, невідомо кольоровим
Шляхом, кульки наближалися до мене
Й розповзались диханням холодним
Витіснячи кристали неба

На долоні
Крихти кольорів…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.