Янгол

Янгол  мій, скажи куди полинув?
На землі мене залишивши  одну
Де ти є думками я  до тебе лину
Крила дай мені і з долу підійми


Ян-голе, з тобою я кружляла 
В небі синьому, так радісно було
Дай наснаги  і мене підтримай
Не лишай мене на цій землі одну


Рецензии