Дзвони

Ой дзвіночки дзвонарі
Ви дзвоні те до зорі
Сповіщайте всім на крузі
Що родився Син землі


Ой радійте добрі люди
Буде син і щастя буде
Веселійтеся співайте
Тай кутею пригощайте


На Різдво даруйте благість
Буде кожен рік Вам в радість
Веселійтеся співайте
Сина свого зустрічайте


Рецензии