САЙди на панДус СА Й рам Ж!

Хе! Джян! Ты чяво эфТаг там?
Шо, й рамк ныкак ны гавор ны пра й Васьк?
Вах-вах! ЛийЛийЯнк!

А мы тута во вжэ Б сто й грам.
Да вот Лотос Лилию ждахт.
Ах, как да на сайт
Ув нас ныц ВАДА Ж!

СА И перейЖийВань!
Сабор всех лгунов с хихТрекЦом.
Вэсь повин говин
Да прам аж Говинд.

ГоПала Сатана
Да, вав, па Ж двыРак.
АткЛой! Лой сцас дам Ш я Ш дамк!

А в Лоеве Евав з 2-ц.
А все а ни как СМИрДякЦь.
Ах! Вах! ЦырКы й нас яксь влад ракСфлейтКат!

ПрыйШов до й  Мнявк Нойвы Ш Год.
И що Ш ЗрокБбыфШыс Вин в морДК.
Да, хо, таньЦикВаль
ПИД хата з дварНяшк!
 


Рецензии