От у нас тыпло!

Прамо чудно даже.
И Явыв Хрыстос
Навыть Мняв Наташу Ш. Коло ПИНска Ш О Ш
ОхЖил Он слукЧайНог.
ОНИкса ЗнайШов нат ля мне й ТамМарЦыть!

Шо-то гэто во?
Шо?! Прам ШокоЛадКах? -
Ну, Ж звырХу, Х, Там КтоСь -
А вныЗю Зь КокЗяфКа Ж. Выняв ФинСкый Нож ий ОйДрийЗафш салкам:
Так, то знаЧыць ноч
ТиКы ль ляк РукСалЛохК?

- Дэ тут Сань с Полозь...
Шо мни Брысь тухт кахЖах...
- Я ны тут, я в ДовСьК!
А ты шо, й кохХаля? Гытё Гэто Во НапыСав Хтось так но, Г.
Щоб люгБыг КальХозь
Зюзю, Дид МорозКа. -

Шо...ЕК...ОдМорозКа?.. -
Да любы Ж КозЛов!
Всё рамно грих - щахСцяк!
Так от в нас: вси з РаменСК.


Рецензии