***

Дістав, знервований цей стан,
Постійні недомовки й таємниці,
Все тріщину дає,
Порозумітися не можем, зустрітися не можем..
Тоді навіщо нам ось ці дурниці?
Любов, житття і вірність..

В душі усе горить, усе палає,
До тебе доступу немає,
Нервує, бісить, аж киплю..
Ну скільки ж можна?

Правда в кожного своя,
В тебе - твоя, в мене - моя,
І дві ці правди, все менше будуть опиратись
На щось одне, на почуття
Й розійдуться при першій же нагоді..
А разом з ними й ми


Рецензии