Рай та пекло на укр. яз

  Р   оскішний сад цвіте у Царстві Божім,
  А   янголи там спОкій стережуть
  Й   крилаті душі, з птАхами мов схожі...
  т    ам всі святково, праведно живуть.
  а    ле невірним у раЮ не жить,
  П   екельна прірва до жахУ лякає,
нЕ   має світла, лиш смола чадить,
  К   отел киплячий грішників чекає.
  Л   ітають чорні демони з хвостами,
  О   гідні й прОкляті навіки Небесами.


Рецензии