Щем бере пров яну холодом душу

Щем  бере  провіяну  холодом   душу,він  прийшов  та  не  хоче  іти  , закрилися  очі  й  тривожні  на  віки -вічні вони.
Може  хтось  розрадити  зможе,
звеселити  душу  мою,
утишити    зимнюю  стужу,
утишити  тугу  й  нудьгу.
Нема  того , кого  так  серце  хоче,
немає тих  . за  ким  сумуєш  ти ,
й  смуток  душу  лоскоче,
минають  нерадісні  дні.
Може  б  душа  не  боліла , 
і  смутку  не  було ,не  було,
якби  не  тужила , за  тим,
що  раніше  було.
Було  і  пройшло,  все  минулось,
назавжди  і навік,й  душа  болісно  кличе  ,  тих.
  серцем  омріяних.


Рецензии