Тут в нас ПикарСКИй ОльЛийВэр

Мы гонДыво… засТольЕ в нас!
Гостына, ну, Ж ув матра Васьк.
И собРакЛакСь уфся Сь сямЯ, Х.
Хрыстос родывся Ж во в БрыЛятК! Ий гондэ й Тольта й, ЕК там, Маньк
З НатолиЁм вам вбарРахБань вж!

СохРаны, Божэ, шоб дэ в Ганьдзь
Да був ГанДрушка й шэ й с плийМяньк!
Да ты Ж…воны Ш…нышЧадНов блямб
НавикШакЮть на Ж Божух самк.

И от ужэ идэ Ж гульБа:
Так догСтахВай-К, ху, й, ой, гурка Ж! –
Да шо ты кажХыш, Ледзя, га, В!?
Ты Ж, ню, Жь тыТИН да ны ф тахтБахк!

О так от долыГуе пак
Якыхся НИТоЧохк до справК:
Так ты Дурнэ Тылэ? Чы влад
Ужэк ий рогБыкШ, бык ЕК Малк? Да й сапраВдым чаГох кимМарШ,
Кали Каза на прыгВякЗахк.

ПознДравтэ но Ж: КУТЯ от в Мняф К!
Да цилЛый цэБрык! С морКавКай!
Да й шэ такэе зильЛечКоль,
Шо, О, до Довськ бабк товч! Ий вот: в КУТку ль уж сто Ж курКуль
МалюЮть мни шыЗух!

Ну, шо, ну, шо!? ЧахСнык захПах.
Ах, знахЧыхЦяг, пойЦяг кольБахСк!
А в нас тут с Дяк а ны шыша,
А ны масЛа хоть дзёвБана й. А НА А-А на лавКу Ш, бяк, дэ труп быв блять!

Высильле йидэ Ж до ВасьКа Ш.
А в чыгуНовы новый…бляСК!
Мы выкЧыхСтых усСэ й до й дна…
Ну, варМыгШэльЛиф с грэкЧачКа ль. А зарэ гленым на й Раху й:
Ох, БожЖэ Ж муй!
Так в БлизьНикЦук?!

А я-то дуМАВ, ВАМП ныц ухш
Хоть на моЮм от СайТы Ш Буц.
Да, ну, вш ТОНбанкГеРайт пойСлух:
Якы в нас годы, Муж!.. Мы Ш зарэ кирКый  з ДейМидЧучк
НарВам сёТут байСтручц.

Так знача ХАТА крайня Я,
Колы каля КолоДяза й?
Так, можэ быць, МАЙзай вам даВВ
ХАТягБык цип БычКак афт Как? А  то, дывысь, ны й мовы й в Ять,
Шо гондэ аж прыгПлясф.

ГИХ! По коморцы я Ш шахГах!
А ны в пудВали а ни Валь вш?
Так наХрин жысьць таКа Ж…быс салк.
От ГАТ! ГАТОфит – фыхШий кляКС!.. Бы й КиМир Кимцы от в жыдА ць.


Рецензии