Загорнений

Загорнений

Я під землею біль не відчуваю,
Гризе кістки потворна сирість,
Труна холодна душу гріє,
Пітьма усе розвеселить.

Наповнить чашу і зап'є,
Останні крики і зітхання,
І забуття прийде у дім,
Моїх очей холодний жар.

Блукати буду серед люду,
Аж доки у безодню не впаду,
Павук тенета розведе,
І вовк завиє наді мною.

Наповнить відчуття тривог,
Поети немічні відкажуть,
О ті слова колись забуті,
О ті слова колись забуті мною.


Рецензии