Не твоя

Я не твоя  і ніколи не буду
Я не твоя і тебе я забуду
Я не  твоя і скажу я відверто
Я не віддам тобі своє серце

Ти не мій ти чужим став для мене
Ти не мій  ти холодний як ніч
Ти не мій  не моє ти натхнення
Ти лиш смуток вчорашніх днів


Рецензии