Щастя вимолю

Я, свічку в церкві запалю
Щоб,зігрівала душі черстві
І в Бога щастя вимолю
За грішних всіх і смертних

Душа зігріта,зможе віру пробудить
А з нею і надію нашу
Перехрестившись я йому вклонюсь
Спасибі Боже,що почув молитву


Хай з вірою,  надія оживе
Сльоза остання, хай впаде до долу
А навкруги, панує лиш добро
Зігріте Вірою,  Надією,  Любов’ю!   


Рецензии
Аминь!!!
Да будет так!
Помогай Господи.

Матушка Серафима   05.06.2016 21:38     Заявить о нарушении