Болить душа

Розлетілися птахи із гнізда
Залишивши маму з татом
І болить у матінки душа
Де ж її літають соколята

Хто на схід,на захід полетів
Залишивши у гнізді пір’їнку    
Тай надією живе вона
Чека їх, кожную  хвилинку


Рецензии