Шануйте!

Я з України Українка я
На віки,тут залишиться душа моя
І де б по світу,не блукала я
У серці Батьківщина,матінка моя


І золота пшениця в чистім полі
І схилена верба що над водою
І місячна стежина у ночі
Я буду завжди Українкою в душі


Шануйте і кохайте Україну
Піклуйтеся про неї Ви завжди
Та пам’ятайте   ми живемо в країні
Якої краще в світі не знайти
               


Рецензии