Джерело

Україна,   країна моя
Найвеличніша ти із Держав
Україна ти гордість моя
Мальовничі твої всі міста


Володимир  тебе  охрестив
Дав надію на світле буття
Та церквами тебе захистив
Щоб століттями било життя



Джерело чистоти красоти
Незалежна могутня земля
На колінах цілую твій стяг
Гімн співаю слався в віках


Рецензии