***

                автор Сагынбубу Аргынбаева

Ношорлогон жамгыр жаады
Тереземди черткилеп
Добушуна ал жамгырдын
Ой чабытым серпилет.

Жамгыр, жамгыр того бергин
Тал теректи жашартып
А мен сага ыр арнайын
Дил коонумду тазартып.

Айдарым жел, айдарым жел
Саамайымды тарап бер
Бут оорумду айдап салып
Болчу мага дарыгер.

Жаркыраган кун желеси
Жарыкчылык бере кор
Жакшылыкка жарчы болуп
Ырыскынды того бер.


Рецензии