Я ны зябКый и а ны холодНый

Но на дни я Зосю зусьТриЧяф Ш.
От вона й суйДосХылАся онь вжэс.
Тикы щокСяк Ася вжэ, Х, стаРак. ОсобЛыйВо й ля МынТай Стрыльця Зь.

Я тону оно в твоИХ болоТах.
Ах, моя тахтАва Авэ Марь!
Що Ж-то ТОНЯ гонДыво вжэ стоя
НОТЫ Ш ЧАЯ в ногы мни одНак... ТАЯмныЧно й ий зайБавНох, бачь,
ЕК я взеВВ да й вам СайЛят ИС ЩАВль.

ЯНО-Яно! В ЯНОВ йидь, до й батьк!
ЗавТрах трах!.. Ий день ракЖдень ф Коза Ж,
Шо тоби Б прыгХохДыхЦяг щэ й бабк.
Чы там Кима в кимыры Брук-Квак? Да, ну-да: Я Зь неЗЯЕНсНов КазьМ.
ЗЯНЕТбамШысь мовочКах ХакКасьК.


Рецензии